maanantai 10. toukokuuta 2010

Juhlallista

Elämänlangalla on tänään suorastaan suuren urheilujuhlan tuntua, sillä takana on äitienpäivä ja tänään maisteri Elämänlanka viettää vielä syntymäpäiväänsäkin. Toissapäivänä taas syntymäpäiväänsä vietti tämä blogi, joka näki päivänvalon 8.5. vuonna 2005. Oikeastaan olisi blogiarvonnan paikka, mutta, häpeä tunnustaa, en ole vielä saanut lähetettyä hamsteripalkintojakaan vaikka aikaa on mennyt yli kuukausi, joten en uskalla järjestää nyt mitään.

Syntymäpäivälahjaksi sain vapaaviikonlopun, kun lapset jälleen viettivät aikaa Tuusulassa. Äitienpäivänä minulle tarjoiltiin kuohariaamiainen siistityssä keittiössä, mies valmisti vielä lounaankin, ja itse sain keskittyä neulomaan kirjaan tekeillä olevaa huivia ihanasta vihreästä puuvillalangasta. Lisäksi olen kuivatellut mallitilkkua ja meditoinut muita huiviohjeita, ja vaikka välillä tuntuu siltä ettei mistään koskaan tule valmista on tilanne oikeastaan aika jees. Kanssakirjailijatar myös ilahdutti tuomalla minulle pussillisen viimeisteltävää, koska surullinen tosiasiahan on että minä olen armottoman hidas neuloja ja kaikilla on hauskempaa jos työnjaossa minä vain suunnittelen ja viimeistelen.

Itse ostin itselleni syntymäpäivälahjaksi tällä kertaa langan asemesta teknolelun, kun kännykkäni alkoi hajota käsiin totaalisesti ja ystävä luopui edullisesti vanhasta N95-luuristaan. Viikonloppuun kuului siis paitsi neulomista myös nörttielämää, kun minulla nyt viimein on puhelin jolla esimerkiksi eksoottisesti pääsee nettiin. Myös teininostalgiaa on luvassa, jahka Amazon toimittaa paketin jonka tilasin itselleni: löysin useamman elokuvan joihin liittyy herkkiä ja hempeitä muistoja kaukaisilta nuoruusvuosilta. Vaan eikö ole niin, että jos nainen on 17-vuotiaana kauneimmillaan, niin 34 on sitten kahta kaunihimpi?

Näissä tunnelmissa jatketaan tähän viikkoon, jonka aikana on luvassa niin hupia, juhlallisuuksia kuin työtäkin, eli kiirettä pitää. Kenties jonkinlaista raporttia ensi viikolla, jolloin luvassa on taas uutta Elämänlankaa!

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Onneksi olkoon syntymäpäiväsi johdosta ja tsemppiä ohjeiden suunnitteluun, blogiasi kurkkaan aina ensimmäisena maanantaisin, t. Lea P

Carita kirjoitti...

Paljon onnea päivänsankarille !

Katri kirjoitti...

Parhaimmat onnittelut syntymäpäivän johdosta! Ja onnittelut myös kunnioitettavasta blogitaipaleesta.

Näppi kirjoitti...

Onnea syntymäpäivän johosta ja onnea blogin pitkästä "urasta".