maanantai 26. marraskuuta 2007

Kaupallinen tiedote

Tällä viikolla Elämänlangalla on taas kirjapohdintoja, mikä näin ennakkoon varoituksena ilmoitettakoon. Kuvat liittyvät harvinaisen vähän asiaan, mutta piti laittaa näytille ihan siitä ilosta, että minä ja Nea pääsimme lauantaina yhdessä auringonpaisteiselle kävelylle tutkimaan myöhäissyksyn ihmeitä. Kuvissa sentään neuleita, Nean Karelia-pipo ja Ciao Trunte -merinovillasta neulotut sormikkaat.


Kirjarintamalla oli pitkään hiljaista, kun materiaalit elo-syyskuun vaihteessa toimitettiin kustantajalle. Tällä välillä tapahtunut:

1. Muutaman viikon välein toistuva kriisi, kun jostain valmiista ohjeesta löytyy virhe. Kauhea varmuus siitä, että valmiit ohjeet ovat sittenkin kelvottomia.

2. Upeiden ja mahtavien kuvien ihastelua harmaina päivinä.

3. Valmiiden neuleiden siirtelyä paikasta toiseen, kun työt odottavat omistajilleen pääsemistä.

4. Hermostunutta odottelua minkäänlaisista tiedoista. Ovatko materiaalit OK? Vieläkö pitää yrittää ottaa hätävarakuvia?

5. Yleensäkin tasaista kauhun ja innostuksen vaihtelua kun oma kirjalapsi on maailmalla ja poissa käsistä.


Viime viikolla onkin sitten tullut taas uutta informaatiota. Langankuluttaja ehtikin jo aiheesta blogata, mutta mainitaan nyt täälläkin, että kirjaa voi nyt ennakkotilata kustantajalta. Sähköpostiosoite johon tilaukset ja kyselyt voi osoittaa on asiakaspalvelu@btj.fi. Kirjan nimi on Punokset puikoille ja lisäksi kannattaa mainita ISBN 978-951-692-678-3. Muuten en tiedä, mihin kirjaa tulee myyntiin, mutta ainakin Hobboks ottaa sen varmasti valikoimiinsa.

Viime viikon aikana olen vaihdellut sähköposteja graafikon kanssa, päässyt kommentoimaan ruutupiirrosten symboleja ja nähnyt muutaman aukeaman verran esimerkkitaittoa. Nyt alkaa vähitellen olla vallalla taas lapsellinen innostus sekä tunne, että ihan oikea kirjahan tästä meidän käsikirjoituslapsukaisestamme on tulossa. Tämänhetkisillä tiedoilla luvassa on hieman neliömäinen pikemminkin kuin normaali suorakaidemuoto sekä kovat kannet. Niin, ja kaupoissa teos on toivottavasti joulukuun puolessavälissä. Joko tässä vaiheessa saa sanoa että jännittää?

Lisätietoja jälleen kunhan kustantajan puolelta sellaisia tekijöille kerrotaan. Ja ensi viikolla mahdollisesti vähemmän kaupallista Elämänlankaa. Ellen sitten intoudu esittelemään ostoksiani Kädentaitomessuilta...

6 kommenttia:

LiisaP kirjoitti...

Onnittelut siitä, että kirja on jo niin valmis. Sitä sitten odotellessa että pääsee lukemaan ja huokailemaan kirjan ihanuutta.

Satu H kirjoitti...

Ihania kirjauutisia. Onneksi olkoon kirjailijoille! :) Tuskin maltan odottaa että kirjaa pääsee selailemaan jossakin. :)

Meeri kirjoitti...

Hihii! Nyt on aika juosta olkkarissa ympyrää ja vispata käsiä ihan hervottomasti :D Jännitys ja odotus tiivistyy myös kirjailijoiden kotona!

makepeace75 kirjoitti...

Uskon, että jännittää ja kyllä saakin! :o) Ennakkotilaus on jo tehty, tosin BTJ:llä ei osattu silloin vielä sanoa mitä kirja maksaa ja koska se ilmestyy. :D

tiimaus.com kirjoitti...

Onnittelut!

MysteryKnitter kirjoitti...

I am happy for your achievement.