maanantai 11. kesäkuuta 2018

Just a Little Lovin'

Elämänlangalla ollaan tänään epämääräisessä välitilassa. Kotiuduin sunnuntaina Just a Little Lovin' -larpista, jossa siis tosiaan pelattiin 80-luvun alun AIDS-kriisin tuloa New Yorkin homopiireihin. Larpin kehystarina oli juhlat, mutta käsitellyt teemat olivat erittäin raskaita, joten henkiset paukut ovat tällä hetkellä aika lopussa.

En myöskään päässyt kanavoimaan tunteita neulomiseen, koska olen kipeän niska-hartiaseudun kanssa pitänyt tunnollisesti jo reilun viikon verran neuletaukoa. Vieroitusoireet alkavat olla aika kovat! Mutta minulla on lauantaina aika hierojalle (jolla on myös fysioterapeutin koulutus), joten saanen sieltä palautetta jatkohoitoa varten ja toivottavasti pääsen taas puikkoihin käsiksi!

Neuleiden asemesta kuvakollaasi pelistä:

Ylävasemmalta alaoikealle. Hahmoni Katie, vuosi 1982, -83 ja -84 sekä pelin 4th of July -juhlaa symboloinut lippu sekä erään pelaajan paikalle tuoma amerikanrauta.

Sen verran peliin kyllä liittyi käsitöitä, että Katien neulepaita vuodelta -82 on itse tehty, ja solmuvärjätty paita vuodelta -84 on kotona värjätty!

Näissä pelinjälkeistunnelmissa tällä viikolla, kohti hyvin kiireistä työviikkoa. Katsotaan, mitä ensi viikolla irtoaa!

Ei kommentteja: