maanantai 26. kesäkuuta 2017

Kesäkirjeenvaihtaja raportoi

Hyvät neulojat ja muu väki, kesäkirjeenvaihtajanne raportoi täältä Leppävaaran kulmalta.

Se on nyt kuulkaa se loma. Viikonloppu meni juhannustunnelmissa mutta tänään koitti sitten lomailijan arki, kun olemme tämän viikon Joelin kanssa kotona kahden. Tekemisen puutetta nyt ei ihan heti tule, sillä sirkuksen läppärikantaa uusittiin rankalla kädellä kesän kunniaksi. Teemun läppärin näyttö ei ole toiminut varmaan pariin kuukauteen, minun koneeni alkoi osoittaa ikääntymisen merkkejä ja lasten monen monta vuotta sitten Expertin alennusmyynnistä parilla sadalla ostettu pikkuläppäri, niin loistava ostos kun se käyttötunteihinsa nähden on ollutkin, oli jo nähnyt parhaat päivänsä.

Olen siis viettänyt aikaa ensin uutta konetta asentaessa ja sitten pelaten; vanha läppärini kun ei pyörittänyt esimerkiksi tuota ruudulla näkyvää Plague Inc Evolved -peliä. Kuten kuvasta näkyy, sujuu myös uudella koneella läppäröinti mukavasti parvekkeen vihernurkkauksessa. Jopa paremmin kuin vanhalla koneella, sillä uuden akku jaksaa selvästi pidempään.

Neulonutkin olen, nyt lähinnä sukkaa: lupasin elokuulle eräälle nuorelle neidille syntymäpäivälahjaksi samanlaiset pitkät sukat kun taannoin tein Nealle, joten nyt pitää oikeasti saada omat sukat valmiiksi. Onneksi amerikkalaisen jalkapallon naisten MM-kisat ovat meneillään, joten pelejä katsoessa voi samalla neuloa.

Kiilakavennukset ovat valmiina, nyt siis enää pieni pätkä jalkaterää ja kärki, ja se on siinä.

Näissä tunnelmissa Elämänlangalla siis tällä viikolla. Katsotaan, miltä elämä tuntuu ensi viikolla ensimmäisen kokonaisen lomaviikon jälkeen.

Ei kommentteja: