maanantai 20. helmikuuta 2017

Koiria, hamstereita ja lampaita

Elämänlangalla vietetään eläinpainotteista viikkoa. Koiran villapaita etenee, vaikkei vielä ihan valmis olekaan:

Vielä vähän matkaa pitää kaventaa kohti kaula-aukkoa, sitten voi neuloa jonkinlaisen kauluksen. Minulla on vähän hutero mielikuva siitä, minkä muotoinen eläin koira on, mutta ehkä kuvia katselemalla pääsee jonkinlaiseen lopputulokseen! Koko on ainakin muodostumassa suhteellisen oikeaksi.

Ettei neulottava pääsisi loppumaan kesken, kävin tänään kyläilemässä Lankamaailmassa, ja eihän sieltä nyt ilman tuliaisia pois päässyt.

Pussista kurkistelevat vaaleanpuna- ja violettisävyiset kerät menivät Nean käyttöön, koska kyllähän lapsenkin lankahamsterismia pitää tukea. Taustalla oleva enimmäkseen oranssinsävyinen paksu sukkalanka oli ihan heräteostos, ja nuo kaksi etualalla olevaa enimmäkseen keltavihreää kerää tulevat kaulahuivikokeiluun - nyt kun hyvissä ajoin alle viikkoa ennen deadlinea totesin että Ullaan voisi sittenkin ehkä neuloa jotain.

Lankamaailman vierailuun liittyen Ulla-lammas tarvitsee sinua:


Ulla-lampaalla on tällainen viesti: "Hei neuloja! Asutko Turussa, Tampereella tai Oulussa? Voisitko auttaa Ullaa 8.4.? Järjestämme Ulla-päivän yhteistyössä Lankamaailman kanssa ja tarvitsemme muutamia emäntiä tai isäntiä paikallisiin neuletapahtumiin. Ota yhteyttä ulla@ullaneule.net niin kerromme lisää." Turussa meillä on jo kiinostuneita emäntiä, mutta Tampereella ollaan vasta tiedusteluasteella ja Oulusta Ullan osoitteeseen ei ole tullut vielä yhtään yhteydenottoa. Ilahduttakaa Ulla-lammasta ja ilmoittautukaa mukaan!

Näissä eläimellisissä tunnelmissa Elämänlangalla tällä viikolla! Ja ensi viikolla sitten taas uutta Elämänlankaa.

Ei kommentteja: