maanantai 15. elokuuta 2016

Rentouttavaa neulontaa

Elämänlangalla on vietetty suhteellisen leppoisaa viikkoa. Sukkakirja kävi viime viikolla kustantajan oikoluvun jälkeisellä tarkistuskierroksella ja on mennyt taittoon, joten sen suhteen on ohjelmassa tällä hetkellä eniten odottelua.

Sukkien neulomisestahan täällä ei päästä eroon - tässä tekeillä oleva polvisukka katsoo silmä kovana Naisten Vaahteraliigan finaaliottelua. Tämä sukka onkin edistynyt harvinaisen nopeasti, koska oli reilun viikon verran ainoa keskeneräinen neule, joka oli aktiivisesti työn alla. Nyt se kuitenkin on saanut väistyä ainoastaan reissuneuleeksi, eli matkustaa neulepussissa mukana esimerkiksi jos täytyy ajella jonnekin bussilla tai junalla, mutta ei ole työn alla kotisohvalla.

Sohvanvaltaajaksi on ilmaantunut uusi haastaja, Eevan kehräämä paksu shetlanninvilla.

Sain harmaan shettiksen vuosi takaperin, ja oli puhetta että siitä tulisi jotain palmikollista Ullaan. Nyt niitä palmikoita tosiaan näyttäisi olevan tulossa. Oli taas päässyt unohtumaan, miten ihanaa palmikoiden neulominen on. Katsotaan, mitä tästä tulee! Jotain lämpöistä talven varalle ainakin.

Näissä tunnelmissa Elämänlangalla tällä viikolla. Seuraavaksi varmaankin lisää palmikoita, kun niiden neulominen on niin mukavan meditatiivista puuhaa. Katsotaan, mitä ensi viikko sitten tuo tullessaan.

Ei kommentteja: