maanantai 11. tammikuuta 2016

Yhtä juhlaa

Elämänlangalla on palattu arkeen varovasti. Torstaina kävin kurkistamassa, että työpaikka on edelleen pystyssä loman jälkeen, ja sitten perjantaina suuntasinkin Folklandia -risteilylle, joka oli yhtä kansanmusiikin juhlaa. Hauskaa oli tänäkin vuonna, ja neule kulki toki myös mukana.

Uusin Wollmeise-polvisukkani, väriä Orient, on jo jalkaterässä asti. Taustalla tuolille nostetuissa jaloissa vastaavat vihreät Wollmeise -sukat ovat palvelleet erinomaisesti nyt pakkasilla. Käytän muutenkin tätä nykyä syksystä kevääseen vain näitä itse neulottuja ohuita polvisukkia, mutta näillä keleillä olen ollut erityisen kiitollinen niiden lämmöstä.

Nyt alkaneeseen vuoteen täytyy näemmä asennoitua 40-vuotisjuhlavuotena, kun ensimmäinen onnittelukortti tuli jo nyt vaikka syntymäpäivä onkin vasta toukokuussa:

Ammattiyhdistys muisti minua kortilla ja tiedotti, että julkaisevat jäsenlehden seuraavassa numerossa halukkaiden pyöreitä vuosia täyttävien merkkipäivätietoja. En taida itse vielä olla ihan kypsä kasvokuvaan lehdessä, mutta ihan hauskahan tällainen muistaminen on. Täytyy ehkä alkaa miettiä, josko varsinaisen syntymäpäivän kieppeillä keksisi jonkun hauskan tempauksen.

Näissä tunnelmissa Elämänlangalla tällä viikolla. Mitähän ensi viikolla mahdetaan neuloa?

Ei kommentteja: