maanantai 13. huhtikuuta 2015

Loppusuoralla

Elämänlangalla on nautittu viime päivinä keväisistä säistä ja siitä, että jälkikasvu lähtee ihan oma-aloitteisesti ulos leikkimään. Lifestylen puolella kevätaurinko on paljastanut, että ikkunat olisivat kipeästi pesun tarpeessa. Ovela startegiani on odottaa, että armas aviomieheni toteaa ikkunoiden olevan likaiset ja ryhtyvän toimeen asian korjaamiseksi.

Neulepuolella asiat etenevät verkkaisesti - kummityttösen villahousujen lahkeesta jäi eilistä Tähdet, tähdet -lähetystä katsellessa neulomatta vielä viitisen senttiä, joten valmista ei tälläkään viikolla ole näyttää. Vaikuttaa siis siltä, että housut valmistuvat sopivasti nyt, kun säät lämpenevät niin, ettei niitä enää tarvita. Veikkaan, että kummityttönen venähtää kesän aikana niin, että housut jäävät syksyyn mennessä pieniksi, eikö noilla taaperoikäisillä ole niin tapaa.


Neuleaika on nyt kortilla, kun aikaa kuluu näin kampanjan loppusuoralla aika paljon vaalityössä. Minun kontollani on tällä hetkellä budjetin ylläpitäminen, kampanjatilin rahojen vahtiminen niin, ettei tililtä lähde yhtään mitään ilman selkeää laskua tai kuittia sekä tietysti yleinen hengennostatus ja huonot vitsit tukiryhmän suljetussa keskusteluryhmässä. Viimeksi mainittuun saa onneksi runsaasti apua myös muilta ryhmäläisiltä. Uhkasin kyllä jo, että viikon kuluttua ryhdyn passiiviseksi ja politiikasta kiinostumattomaksi kansalaiseksi, mutta muutama päivä pitää vielä jaksaa. Täytyy sanoa, että nostan hattua aktiivisille ehdokkaille puoluekannasta riippumatta - kampanjointi vaatii oikeasti tosi paljon aikaa ja energiaa.

On ollut älyttömän kiinnostavaa olla mukana kampanjatyössä ja päästä ensimmäisen kerran katsomaan kulissien taakse. Tietysti toivon, että oma ehdokkaani pääsisi läpi eduskuntaan, koska hän on luvannut myös aktiivisesti ja avoimesti kirjoittaa kansanedustajan työstä mikäli näin käy.

Näissä tunnelmissa siis tällä viikolla, sunnuntai-illan jännitysnäytelmää odottaessa. Toivottavasti ensi viikolla päästään sitten takaisin tavallisempiin teemoihin!

Ei kommentteja: