maanantai 21. heinäkuuta 2014

Välipalakämmekkäät

Elämänlangalla jatketaan hiljaksiin puserokirjan jämälankojen neulomista erilaisiksi pikkuprojekteiksi. Näin sopivasti kesän tähän mennessä helteisimmäksi ennustetulle viikolle valmistuivat pienet palmikkokämmekkäät Nealle.


Lankana kämmekkäissä on Dropsin Baby Alpaca Silk, joka on pienestä nukkaamisesta huolimatta mukavaa neulottavaa, ja joka ei kuulemma lainkaan kutita.

Nuori neiti neulemalli alkaa olla sen kokoinen, että erityisesti käsineet menevät aikuiseenkin käteen. Alla oleva kuva voisi ehkä mennä ohjekuvasta, jos vaikka saisi naputeltua jotain Ullaan. Suuri inspiraatio 10-vuotisjuhlaullaa varten on edelleen hukassa, vaikka kauhean mielelläni tahtoisin sinne jotain kivaa suunnitella. Pitäisi vain saada kiinni siitä, että mikä se "kiva" nyt sitten olisi.


Näinä hellepäivinä ei nyt tosin tule neulottua yhtään mitään, sillä kun koitin ottaa käsiini kämmekkäiden pariksi ajatellun myssyn, olivat kädet kohta roosanvioletin alpakkanukan peitossa. Joku muu materiaalivalinta taitaisi olla ajankohtainen.

Katsotaan, sorrutaanko Elämänlangalla ensi viikolla puuvillaan, vai onko luvassa jotain aivan muuta.

2 kommenttia:

Piritta väistö kirjoitti...

Kauniit kämmekkäät. Ohje olisi kiva, jos jaksan väkertää.

MysteryKnitter kirjoitti...

Hienot kämmekkäät!