maanantai 28. huhtikuuta 2014

Yllärilahjoja!

Elämänlangalla pahin kiire alkaa hellittää, kun käännöstyö on jätetty kustantajalle. Oikolukukierroksia tulee vielä, mutta suurin työ on tehty. Niinpä kalenterista löytyi yllättävästi tilaa lähteä melko lyhyellä varoitusajalla kaupunkiin lounaalle kaverin kanssa.

Kyllä kannatti! Minulla on parin viikon päästä syntymäpäivä, ja sain lounaan yhteydessä ruhtinaallisesti synttärilahjoja. 


Muutama viikko sitten olin valitellut, kuinka  erittäin hyvä neulepussini on kulunut käytännössä puhki. Niinpä ilahduin suuresti, kun lahjaksi paljastui uusi, iso neulepussi nätistä sisustuspuuvillasta. Mutta ei siinä vielä kaikki: ison pussin sisältä paljastui samasta kankaasta tehty toinen vähän pienempi, melko saman kokoinen kuin vanha hajalle kanniskeltu pussini.


Eikä siinä vielä kaikki! Mukana oli vielä kolmas neulepussi sekä pieni musta-punainen pussukka, joka käy pikkuruisesta juhlakäsilaukusta. Kiinalaishenkinen kangas saattaisi itse asiassa jopa sopia mukavasti yhteen kevättalvella ostamani korsetin kaveriksi, jos vaikka jossain vaiheessa tulisi eteen sopivia iltapukutilaisuuksia.

Näillä eväillä on hyvä jatkaa neulomista. Puikoilla on pitkästä aikaa jotain oikeasti etenevää, joten ensi viikolla Elämänlangalla on toivottavasti jotain näytettävääkin!

Ei kommentteja: