maanantai 3. helmikuuta 2014

Hermolepoviikonloppu

Elämänlangalla on vietetty pitkä ja hyvin rentouttava viikonloppu, vaikka tässä vaiheessa maanantai-iltapäivää alkaa tulla huono omatunto siitä, että ei ole tehnyt päiväkausiin mitään hyödyllistä. Perjantaina vedin roolipeliä 9-12 -vuotiaille, tanssin tangoa iltapäiväkerhon luokkahuoneessa isäni kanssa haitarisäestyksellä, vietin akateemisia pöytäjuhlia hyvässä seurassa ja emännöin jatkoja aamuun.

Kuvassa Ompelimo Marisolin (eli hyvän ystäväni Marin) toteuttama upouusi korsetti, joka pääsi koeajolle pöytäjuhlissa. Kuva on ompelimon FB-sivuilta, itselläni on vain kännykkäkameralaatuinen heikko räpsy. On ovela tunne, kun vyötäröltä katoaa äkkiä 15-20 senttiä, ja harmittelinkin että olisi pitänyt ottaa kuva vielä suoraan edestä että olisi nähnyt paremmin vartalomuokkauksen.


Lauantaipäivän olin onneksi budjetoinut kokonaan laiskotteluun, koska tosiaan puolivahingossa tulin valvoneeksi aamuun asti. Illalla kävimme sentään Teemun kanssa syömässä Tokyo 55:ssä japanilaista ruokaa, kun lapset olivat sunnuntai-iltapäivään asti mummolassa.

Sunnuntain ja maanantain välisenä yönä piti vielä valvoa ja katsoa urheilua, sillä viikonloppuna pelattiin amerikkalaisen jalkapallon Super Bowl. Muutaman kerroksen jaksoin neuloa, mutta aamuneljältä jopa sileä suljettu neule oli vähän haastavaa.

Pistetään vielä loppuun vähän ramopunkia yhteenvetona: Perjantain ja maanantain välinen yö. Näissä tunnelmissa Elämänlangalla siis tänään. Ehkä ensi viikolla sitten taas neuleitakin.

Ei kommentteja: