maanantai 18. marraskuuta 2013

Ullattavaa maanantaita

Vuoden viimeinen Ulla on nähnyt päivänvalon! Itse pääsin ihastelemaan sisältöä jo kansikuvaäänestyksessä, ja koossa on taas mahtava paketti. Tekijänimiäkin on parikymmentä, ja on hauska nähdä miten joka numerossa on aina mukana uusia suunnittelijatuttavuuksia.

Itsekin sain ilmeisesti kirjaprosessin jälkioireina aikaiseksi pitkästä aikaa useamman ohjeen. Blogissa ovat jo aiemmin vilahtaneet Syksy-myssy, Malla-kauluri ja Lakeuden kutsu -pusero, mutta kerta kiellon päälle!

Ullan tekemisessä tarvitaan paljon muutakin kuin suunnittelijoita. Päätoimittajan työtaakka on melkoinen. Olisiko sinusta hänelle apua? Niin juuri, sinä siellä! Osaatko oikolukea neuleohjeita ja pistää pilkkuja paikoilleen? Voisitko ajatella latovasi ohjeita html-pohjaan? Tiedätkö jotain siitä, miltä näyttää verkkojulkaisun tekninen puoli? Keksitkö jonkun muun tavan, jolla voisit olla avuksi? Laita hetikohta mailia osoitteeseen paatoimittaja@ullaneule.net ja tarjoa apuasi. Ulla ilmestyy kolme kertaa vuodessa, joten toimituskunnan ei tarvitse olla hälytysvalmiudessa aivan joka hetki, mutta deadlinen jälkeen ja siitä ilmestymiseen asti puuhaa riittää.

Näissä Ullaisissa tunnelmissa tällä viikolla. Ensi viikolla Elämänlangalla taas uusissa kujeissa.

Ei kommentteja: