maanantai 27. kesäkuuta 2011

Kuin kaksi kaksi marjaa

Elämänlangalla on ahkerasti neulottu intarsiaa, ja Hei soturit -slipoveri edistyy. Nyt tekeillä on jo pääkallon nenä ja sääriluiden yläpäät. Lopputulos näyttää aikalailla mallikappaleelta, mikä laskettaneen voitoksi. Jouduin hieman lyhentämään sääriluita, koska alkuperäisessä kuvassa on jonkin verran enemmän silmukoita kuin työstämässäni sliparissa, mutta pääasia on kuulemma pääkallon ilme.Tunnetusti en ole koskaan ollut kovin hyvä pidättäytymään vain yhdessä työssä. Nyt kun slipoveri on jo pitkälti päälle puolenvälin, uudet neuleet huutelevat jo. Kävin viime viikolla Menitassa ostamassa lankaa seuraavaan tilausneuleeseen, ja mukaan tarttui vähän muutakin.Ihan pikkuriikkisen muutakin. Vain kaksi puserollista. Eihän sitä lasketa?

Safranista tulee ehkä Tuomi, joka on yksi suosikeistani uudesta kirjasta, tai sitten joku muu vastaava palmikkoa ja pitsiä yhdistävä tunika. Bambi taas suorastaan huutaa haluavansa olla Huldan takki. Olettaen siis, että koskaan kaikkien muiden projektien keskellä ehdin neuloa itselleni mitään sukkia suurempaa.

Nyt suuntaan viettämään neulevapaapäivää sohvannurkkaan. Ohjelmassa on pääkallosliparia ja Ally McBealin ensimmäinen tuotantokausi, joka löytyi Anttilan hyllystä yhdeksällä eurolla. Missähän projektissa Elämänlangalla mennään ensi viikolla?

1 kommentti:

Oranssi kirjoitti...

Huldan takki houkuttaa minuakin. Sopinee monenmuotoisille ihmisille kauniisti. (Nimimerkki omenavyötärö)