maanantai 7. maaliskuuta 2011

Ullalaa!

Elämänlangalla ollaan tänään aivan Ullatunnelmissa. Uusi Ulla ilmestyi eilen! Se on hieno! Itseltäni on kaksi ohjetta: Rasavillin raitapaita lapsille ja Nietos-säärystimet aikuisille.Nietoksen aurinkoisista kuvista erityiskiitos ystävilleni Riitalle, joka poseerasi ja Jarille, joka otti kuvat. Jari siis harrastaa valokuvausta, kannattaa käydä tutustumassa kuviin. Olen pariin otteeseen hyväksikäyttänyt häntä myös neulekuvaajana, esimerkiksi Three Irish Girlsille tilauksesta suunnittelemilleni Winged Migration -sukille.

Ullan lisäksi voisin vielä hehkuttaa sitä, että toiselle ystävälle neulottu Tusshena-paita valmistui kuin valmistuikin hamsterikuussa. Päättelin viimeiset langanpäät kello 23.22 helmikuun viimeisenä päivänä, eli ei mennyt edes tiukoille.Paita on minulle vähän turhan tiukasti istuva, varsinainen vastaanottaja on minua suurin piirtein vaatekoon verran pienempi ja toistakymmentä senttiä lyhyempi, mutta eiköhän tuosta näe lopputuloksen ihan tarpeellisella tarkkuudella. Kuvan muuten otti Nea! Neiti eskarilainen alkaa siis olla jo oikein näppärästi lapsityövoiman hyödyntämisiässä. Lankaa ei tuohon paitaan mennyt kuin vähän reilu puoli kiloa, eli voisin tietysti kaivella kaappeja ja katsoa olisiko itselle Tusshenaa joku vastaava määrä jemmassa. Tämä kokeilu ainakin osoitti sen, että Tusshena joka ei oikein halua minulla taipua mihinkään, on aivan ihastuttavaa sileänä isona pintana.

Nyt suuntaan kuitenkin neulomaan vaihteeksi kirjoneuleita! Viime viikolla esitellyt pikkutyttöjen raitasukat saavat kaverikseen toisen parin kirjoneuleraidoilla, kun totesin että niitä on hauska välillä väkertää. Näytän ehkä ensi viikolla, silloin taas uutta Elämänlankaa.

1 kommentti:

MysteryKnitter kirjoitti...

Hienoa, että sä kesytät niitä mykkiä lankoja. Niin pitää munkin joskus aina tehdä. Mutta joskus oikea muoto ei vain olekaan puikoilla, vaan kanavatyössä.