maanantai 12. huhtikuuta 2010

Päivästä päivään

Elämänlangalla mennään edelleen samaa matalalentoa. Hetken aikaa oltiin terveempiä, nyt äiti on tolpillaan mutta toista lapsista raijattiin taas viikonloppuna pitkin Jorvin lastenpäivystystä ja todettiin jälleen että kova yskä ja korkea kuume mutta ei bakteeritulehdusta. Toinen taas herätti tänä aamuna surkean kuuloisena ja valitti, että nenä on ihan tukossa. Tietysti päiväkodin aloittamisen viruskierrettä osasi odottaa, mutta vähän harmittaa silti.

Kevät sentään tulee kohisten, ja mallitilkut kuivuvat parvekkeella:Ihana oranssi on Dropsin Alpacaa, ja tämän viikon ohjeenkirjoitusprojekti on saada aikaiseksi siitä jotain, jahka pintaneule kuivuu kunnolla ja pääsen mittailemaan. Visio on vaihteeksi suoralinjainen ja yksinkertainen, katsotaan mitä sitten loppujen lopuksi pääsee päästä paperille.

Yleensä kyllä on niin, että mielestäni neuleissakin yksinkertainen on kaunista, ja käytän välillä liikaakin ihan sileää neuletta. Tuossa oranssissa (tahallaan aika obskuuristi kuvatussa) mallitilkussa on melko vahva pintaneule, joten nyt vaatteen muotoilu sitten haluaa olla äärimmäisen pelkistetty.

Nyt kuitenkin on aika mennä neulomaan huivin mallikappaletta ja paimentamaan tautisia lapsia sekä katselemaan kaunista keväistä auringonpaistetta ikkunan läpi. Pitäkää peukkuja, että ensi viikon Elämänlanka on sitten vähemmän tautisissa merkeissä!

2 kommenttia:

Meeri kirjoitti...

mitä hiivattia?!!? sulla on samanlainen mallitilkku ku mulla! ja samanvärinenki!! sä oot varmasti nyt nyysiny idean multa. vai mä sulta .. hmm.... ?

MysteryKnitter kirjoitti...

Hienoa jälkeä. Mä saisin aikaiseksi vaan sutta ja sekundaa ja suuren lankasotkun.