maanantai 3. joulukuuta 2012

Lämmintä lapsille

Elämänlangalla on kiitelty tänään Neaa, joka reippaana tyttönä kaivoi esiin sekä villapaidan että talvikintaiden alle sopivat sormikkaat. Lämpömittari on nimittäin näin joulukuun alkajaisiksi näyttänyt myös täällä Espoossa melkoisen reippaita lukemia.


Myöhään eilen illalla valmistui myös Nean kauluri Cascade Venezia Worstedista. Tässä vaiheessa kauluri on kuulemma vähän kiristävä. Luulen kuitenkin, että mikäli Joelin kaulurista on pääteltävissä, niin resori vähän venähtää käytössä.

Minä olen tyypillisesti huono täsmäämään lasten vaatteiden värejä mitenkään erityisemmin. Jos nyt ihan totta puhutaan, en osaa usein edes itseäni pukea erityisen siististi ja tyylikkäästi. Niinpä olen suorastaan ylittänyt itseni, kun löysin viime talvena langat Nean myssyyn ja nyt kauluriin niin, että molemmat sointuvat suosikkitakin väriin.


Tässä vielä vähän parempi kokonaiskuva kaulurista, vaikka värit nyt ovat mitä näin talvipimeällä sisätiloissa ovat. Nean versio on pikkuisen isompi kuin Joelin, mutta muuten samalla ohjeella tehty. Ohje on muuten jo Ravelryssä, tosin tällä kertaa vain ruotsiksi ja englanniksi. Tein kaulusribbistä vähän korkeamman kuin pikkuveljellä ja sitten jatkoin itse kauluria niin pitkään kuin lankaa riitti. Lopputuloksen käytettävyyttä vielä pohdiskellaan, mutta eiköhän tällekin kaulurille vielä käyttöä löydy jos pakkaset jatkuvat.

Iloisen aniliineissa valmiin neuleen tunnelmissa siis Elämänlangalla tällä viikolla. Ensi viikolla sitten uutta Elämänlankaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti